Novo

Ako mislite da je ovo provokativno, čekajte da vidite donji dio slike: Dejana Živković u preuskom kostimu pokazala previše!

Poznata srbijasnak manekenka Dejana na svojoj društvenom mreži Instagram redovno postalja jako provokativne fotografije koje privlače veliku pažnju, pogotovo muškim pratiteljima, ali sa slikom koju je nedavno izbacila je prevazišla i samu sebe. 

U Bosni i Hercegovini je manekenka Dejana Živković poznatija kao bivša djevojka pozantog BiH tenisera Damira Džumhura. Ona je karijeru započela u “Prvom srpskom top modelu” i već dugo sa svojim vezama intrigira javnost sa poznatim ličnostima. Bila je sa momcima koji se bave sporto a tako i šoubiznisom.

Na slici koju je nedavno objavila je bila obučena u crveni kupaći koji je pokazao svaki dio njenog tijela. Pred nama je jedan zaista lijep i sunčan vikend, međutim ova manekenka je htjela to još više da popravi tako što je objavila ovu sliku kojom je izmila radost mnogim svojim pratiteljima. Nosila je jednodijelni crveni kupaći kostim sa kojim je pokazala dosta toga pa možda čak i previše.

“Pored nje druge su smiješne”, Wau, nije mi dobro”, su neki od komentara njenih pratioca na slike koje ona postavlja. Ona već dugi niz godina živi u Americi, i otkrila je također da će biti učenica jdnog rijaliti programa i da će probati svoju sreću u polju glume. Ukoliko nastavi sa ovakvim izdanjima, Amerika će biti luda za njenim tijelom. Ona je djevojka koja je jako zadvoljna sa svojim izgledom i koja ima jako dosta samopouzdanja, a to može da pokaže njen Instagram profil na kojem redovno objavljuje jako provokativne fotografije.

Oglasi – Advertisement