Magazin

Ako imate ove brojeve u vašem datumu rođenja onda imate jednu posebnu moć: Da li vi spadate među sretnike?

Naš datum rođenja se odnosi na dan, mjesec i godinu rođenja i to je jedna lična informacija koju svi imamo, ali da li smo se ikada pitali da li ti brojevi nešto znače i da li na osnovu tih brojeva možemo nešto više znati o svojoj budućnosti.


Nauka koja se bavi ovim pitanjem jeste numerologija, te slijedom toga ova nauka ima stvarno dosta informacija o tome da brojevi stvarno nešto predstavljaju. Prema astrologiji broje 10,22,30,11 i 20 imaju posebno značenje što se prošlosti tiče. Ono što morate da uradite jeste da saberete svoje brojeve.

Slijedom toga, ako vam je datum rođenja 23/04/1961. godine, tada se vaš numerološki broj izračunava kao 2 + 3 + 4 + 1 + 9 + 6 + 1 što u konačnom rezultatu daje 26. Tada se ta dva broja dodaju, 2 + 6 i dobijemo 8 kao konačni rezultat, što znači da je broj ovog konkretnog datuma rođenja 8. Međutim, ukoliko kao rezultat dobijete brojeve poput 11,22,33,44, nećete ih trebati dodatno sabirati, jer ovi brojevi imaju jedno posebno značenje.

Ako dobijete dvostruki broj, nemojte se brinuti. Oni imaju specijalnu snagu i predstavljaju sreću i jednu vrstu posebne energije. Vi ste u tomm slučaju stvoreni da budete učitelj ili vizionar te vam je brojevima suđeno da budete borac za mir. Ovo se također posebno odnosi na one čiji broj je 11.

Koji je vaš broj?

Oglasi – Advertisement