6 najružunijih frizura u 2020., ovo se više neće nositi: Vrijeme je za promjene: Kakvu vi imate?

0

Pojedine žene su spremne da rade razne ekseprimente sa svojom kosom, a tu su i žene koje su zadovoljne sa svojom kosom pa isti stajling čuvaju čak i godinama. 

Nebitno u koju grupu spadate možda je sada najbolje vrijeme da uradite promjenu. Sljedećih sedam frizura se više ne smatraju popularnim i one se nikako ne nose, i smatraju se totalno zastarjelim.

1. Savršen ravni bob

Frizure pod konac su postale jako dosadne. Umjesto perfektnog ravnog boba sada su u modi romantični talasi i vidljica tekstura.

2. Neuredna punđa

Ova frizura je potpuna suprotnost od boba. Ova frizura je poznata po namjernoj neurednosti, ali ona više ni najmanje nije u modi. U modu su se ponovo vratile sacršene i uredne punđe.

3.Starinski mini val

Ovaj način pravljenja frizure je bio jako popularan i stalno se vraćao u modu. A ova frizura se i sada vratila u modu samo bez previše savršenog izgleda. Također bez nekih preparata koji mogu da oštete i naude kosi. Sada je pravi hit njećni mini val sa prirodnim izgledom.

4. Staromodni oblici

Ova frizura ne samo da je izašla iz mode već vam i daje nekoliko godina. Umjesto ove frizure probajte odabrati neku drugu i moderniju varijantu koja bi mogla da vas podmladi.

5. Tapiranje na tjemenu

Kada se ova kosa pri put pojavila odmah je počela da privlači mnogo pažnje jer je dodavala volumen, a sada je ona skoro pa smiješna.

6. Šiške pod konac

Šiške mogu biti pun pogodak za vašu frizuru ili u drugu ruku totalni promašaj. Sve to zavisi od toga kako ih vi stilizujete. Nemojte ih peglati pod konac, bolje je malo ih provući kroz četku samo da se oblikuju.

Preporučujemo